Tehnologia

Utilizari

Licente

Parteneri

Premii

FAQ

Industrie grea

Kompozitor

VANZARE  

Materalul  FuranFlex® nu ajunge direct la contractanti, doar prin intermediul pertenerilor KOMPOZITOR LTD.Firma  KOMPOZITOR LTD  este inventatorul si deasemenea dezvoltatorul tehnologiei FuranFlex® si deocamdata unicul fabricant de tub de captusire de cosuri de fum  FuranFlex®. Produce, de asemenea instrumentele si utilajele necesare pentru punerea in opera a acestui material. Această activitate este desfasurata de personal instruit si calificat montarea materialului FuranFlex ®.

Curs FuranFlex®

Un coş de fum poate fi periculos, deci ca urmare este nevoie de personal calificat pentru orice interventie asupra lui, cu atât mai mult tehnologia FuranFlex ®  fiind diferita de procedeele conventionale de captusire. Prin urmare KOMPOZITOR LTD organizeaza cursuri anuale de instruire si calificare pentru partenerii sai.
Cursul este de o zi, contine instruire teoretica si practica.
La sfârşitul cursului, cursantii fac un examen.In caz de succes vor primi Diploma de FuranFlex ®.  Acest lucru le dă dreptul să monteze tubul FuranFlex®.

Vanzare FuranFlex® 
Materialul FuranFlex® se poate cumpara de la  KOMPOZITOR Kft doar de firme sau persoane juridice cu contract de colaborare si diploma de absolvire curs FuranFlex ®.

Trei tipuri de vanzare:

Montatori FuranFlex®
 Acest grup include antreprenorii, care efectuezaza direct instalarea-montarea FuranFlex® , care in afara de  Diploma FuranFlex ® indeplinesc si conditiile tehnice necesare montarii: utilaje, scule, instrumente specific de lucru.  Kompozitor LTD are peste 40 de parteneri de acest gen in Ungaria.

Distribuitori FuranFlex®  
 Distribuitorii beneficiaza de dreptul exclusive in anumite zone din anumite tari de distributie a materialului FuranFlex ®. De asemenea pot fi si ei  montatori, dar primordial este extinderea pietei si retelei FuranFlex®
KOMPOZITOR  are legatura directa doar cu distribuitorii.

Distribuitori exclusive FuranFlex®  
Intr-o tara zau o zona mai mare dintr-o tara beneficiaza de dreptul exclusive de distribuire  FuranFlex® 
 

Cum să devii partener Kompozitor?

 • Conatcteaza KOMPOZITOR LTD
 • Informaţii detaliate cu privire la firma
 • Contract de colaborare
 • Curs FuranFlex® efectuat.
 • Achiziţionarea de  echipamente si utilaje necesare tehnologiei

Ce ofera Kompozitor partenerilor sai?

 • Tub  FuranFlex® de o deosebita calitate la dimensiunile cerute.
 • Dupa primul curs gratuitatea instruirii viitoarelor perteneri.
 • Asistenta tehnica la prima montare FuranFlex ®.
 • Continuitatea instruirii tehnice
 • Furnizarea informatiilor si documentattiilor necesare pentru agrementarea FuranFlex® 
 • Primirea personala a partenerilor pentru schimb de experienta si formare profesionala.

FuranFlex posturi lista ®:
Diploma  FuranFlex® este garantia  KOMPOZITOR LTD pentru profesionalismul partenerilor. Doar companiile care au cel putin o persoana care a efectuat cursul  FuranFlex ® pot incheia contract cu Kompozitor LTD.